Vijesti

“Karmelionica” s Robertom Knjazom

“Karmelionica” s Robertom Knjazom

“Karmelionica” s Robertom Knjazom

Na jednom od naših susreta sudjelovali smo na snimanju dokumentarnog filma Susret: Darivanje Boga čovjeku, redatelja Roberta Knjaza.

Ovim filmom želi se potaknuti mlade na promišljanje o duhovnom pozivu, odnosno pomoći onima koji su u svojim duhovnim traženjima da pronađu svoj put. Uz neke opće informacije, film se sastoji od svjedočanstava dvije redovnice i dva redovnika, koji iznose svoja iskustva u traženju i nalaženju svog životnog poziva. Među njima je i naša s. Maja Pavla pa smo tako i mi mladi upali u kadar! :)

Dokumentarac je dio zajedničkog projekta HKVRPP-a i KVRPP-a BiH, i predstavlja dio projekta za promocije duhovnih zvanja. Cijeli opus još obuhvaća časopisa Susret, web stranicu Susret (www.susret.net) te facebook stranicu: Susret: Zovem te. Film je moguće kupiti u katoličkim knjižarama ili naručiti putem emaila po cijeni od 20 kn.

Pogledajte trailer i foto galeriju na facebooku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *