Duhovne obnove

Hrv. Leskovac: Mladi Karmela BSI u ZAMKU DUŠE

Hrv. Leskovac: Mladi Karmela BSI u ZAMKU DUŠE

Hrv. Leskovac: Mladi Karmela BSI u ZAMKU DUŠE

Ova je godina za grupu mladih Karmela BSI opet u znaku: “Evo sve činim novo!” Opet neka nova časna (s. Didi), neka nova lica…ali duh Karmela je tu i prijateljstvo s Bogom se i dalje produbljuje. Sredinom 9. mjeseca započeli smo susrete Zajednice mladih, zbor, božićni igrokaz…i svi smo jedva čekali 9. 11. 2013. A zašto?? Tog se naime datuma održala godišnja duhovna obnova mladih Karmela BSI u Hrvatskom Leskovcu. Bila je to prigoda za odmaknuti se od svega i biti zajedno – s Isusom, ali i mi međusobno kao zajednica. Svatko je od nas započeo put u ZAMAK DUŠE uz prekrasan duhovni poticaj p. Dražena Marije Vargaševića OCD kojem od srca zahvaljujemo na produbljivanju teme i podijeli iskustva.
Dan se sastojao od 2 nagovora p. Dražena, osobnog iskustva pustinje, prekrasne duboke međusobne podjele u grupnom radu, klanjanja, ispovijedi, osobnih razgovora i na kraju vrhunac – slavlje sv. Mise.
Neka ova duhovna hrana bude svima izvor milosti i snage za dalje. Bože blagoslovi mlade Karmela BSI u Leskovcu…i pomozi im Boga u svima gledati, ljubiti i služiti.
s. Didi

Fotogaleriju pogledaj ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *