Vijesti

Na Festivalu Dobrog Pastira

Na Festivalu Dobrog Pastira

Na Festivalu Dobrog Pastira

U nedjelju Dobrog pastira 11. svibnja 2014. u organizaciji Ureda za pastoral duhovnih zvanja i Ureda za crkvenu glazbu Varaždinske biskupije održan je Festival Dobrog pastira na kojem nastupaju zborovi mladih iz biskupije i moli se za duhovna zvanja. Domaćin Festivala ove godine bila je župa sv. Fabijana i Sebastijana sa svojom župnom crkvom Dobrog Pastira.  

Na Festivalu je o duhovnom pozivu svjedočila naša s. Maja Pavla Bašić. Radost pripadnosti Isusu i Mariji u karmelskoj obitelji posvjedočile su Iva, Ivana i Sanja iz zajednice Mladih Karmela BSI iz Zagreba, zajedno sa s. Majom Pavlom i s. Dijanom pjevajući uz pokrete karmelsku pjesmu „Totalno Tvoji Marijo“. I u autu na putu od Zagreba do Varaždina i nazad bilo je veselo – u traženju puta, druženju i molitvi Časoslova i krunice za nova duhovna zvanja i naše mame prigodom Majčinog dana. :)

Pogledajte fotogaleriju i više o tome možete pročitati ovdje.

1 komentar na “Na Festivalu Dobrog Pastira
    Pingback: Festival Dobrog pastira | Karmelićanke Božanskog Srca Isusova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *