Vijesti

Pripreme za Karmelijadu

Pripreme za Karmelijadu

Pripreme za Karmelijadu

POČELO JEEEE!!

 

18. 08. 2014. Leskovački brijeg su ispunili mladi. Započela je bliža priprema za XI. Karmelijadu. Mladi su podijeljeni u timove. Tu je slavljenički tim koji se sastoji od marljivih zboraša koji će svakog dana od 18. 30 – 19. 30  imati probe kako bi glazbena animacija Susreta bila što bolja. Zbor se priprema za ovaj Susret cijelu godinu. A za ovaj Susret čak su napravili i studijsku snimku Himne Susreta pod nazivom IZIĐI.

 

Jako važna i ujedno najbrojnija ekipa je tehnički tim koji će imati oko, ruke i noge za sve – počevši od lijepljenja plakata, dočeka mladih, posluživanja, čišćenja, vožnje, serviranja obroka, pripremanja i nošenja klupa i stolova itd…

 

Naša animatorska ekipa iz Zagreba i Hrvatskog Leskovca je treći tim koji će dati dušu i srce vođenju grupa, radionica, animaciji susreta…oni će biti spremni na sve.

 

Kreativni tim već planira na koji će način ukrasiti vanjski prostor, a medijska grupa već nekoliko tjedana marljivo radi.

 

Medijski peteročlani tim napravio je strategiju praćenja Karmelijade kroz umreženost putem weba i radija. Mnoge web stranice poput IKE, Ureda za mlade, Pastorala mladih, Bitno.net, Laudato popratit će naša događanja. Tu su radijske postaje – HKR i Radio Marija kojima zahvaljujemo na pomoći i otvorenosti. Mladi su izradili poticajni filmić koji prati Himnu, u izradi je video poziva i dobrodošlice, planiramo napraviti Evangelizacijski spot na Himnu susreta, svakodnevno se ažurira facebook stranica Mladi Karmela BSI sa najnovijim obavijestima i fotografijama.

 

19. 08. 2014. Nastavljamo sa susretima pripreme – danas smo smislili koreografiju za Himnu Susreta – bravo za animatore iz Zagreba, mlade iz Hrvatskog Leskovca i s. Maju Pavlu.

 

Čeka vas još puno novih informacija, a iznad svega vas pozivamo BUDITE S NAMA POVEZANI U DUHU I MOLITVI kroz ovih 9 dana pripreme.

 

Mladi Karmela BSI i sestre Karmelićanke BSI :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *