Vijesti

DEVETNICA SPASA – prvi petak

DEVETNICA SPASA – prvi petak

DEVETNICA SPASA – prvi petak

Mnogima je petak sinonim za kraj nečeg, a nama mladima Karmela BSI u Hrvatskom Leskovcu je upravo dan za jedan novi početak – početak velike devetnice.

3. 10. 2014. je PRVI PETAK u mjesecu. Započinjemo DEVETNICU SPASA iliti devet prvih petaka. Ta prekrasna i snažna pobožnost po kojoj je Isus dao tolika obećanja dušama koje ustraju u tome. Nije to ništa komplicirano. Treba samo svakog prvog petka doći na Misu, pričestiti se, a prethodno se ispovijediti.
Mi u Hrvatskom Leskovcu krećemo svaki prvi petak u 20 sati. Zajedno želimo kucati na Božje Srce s brojnim osobnim i zajedničkim nakanama koje nosimo. Bit će molitve, pjesme, druženja…ideja nam ne fali. A i svaki put će nas obogatiti drugi svećenik svojim prisustvom.
PRIDRUŽI NAM SE – ili u HR Leskovcu ili u bilo kojoj Crkvi.
Ovog petka s nama je p. Milan Lojić lazarist. Bit će i prilika za ispovijed pola sata prije Mise. Sestre novakinje animiraju duhovnu pripremu na Sv. Misu od 19. 30h.
Bvb
s. Marija Dijana Mlinarić
Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *