Vijesti

HOLYWIN – Svetost pobjeđuje

HOLYWIN – Svetost pobjeđuje

HOLYWIN – Svetost pobjeđuje

Naša župa Presvetog Trojstva 31.10.2014. godine organizirala je bdijenje mladih uoči Svih Svetih i program „Holywin“.  Holywin – Svetost pobjeđuje ima za cilj privući mlade na molitvu, susrete, zajedništvo i druženje.

Temom ovogodišnjeg bdijenja „Slijedi pravo svjetlo, Isus te zove“ željeli smo mladima pokazati da nije sve u maskiranju, dubljenju bundeva, tulumarenju i opijanju nego da trebaju imati vjere i posvetiti se onome bitnome – Isusu!

Program je započeo Svetom Misom koju je predvodio župnik Marijan Kušenić nakon čega je uslijedilo klanjanje uz prigodne tekstove, šutnju, molitvu i glazbenu pratnju Mladih Karmela BSI iz Hrvatskog Leskovca i naše župe. U programu su sudjelovali i ovogodišnji svetonedeljski kandidati za svetu potvrdu, mladi iz župa Alojzije Stepinac, sv. Ivan Nepomuk te naši roditelji i župljani.

Izvedbom pjesme „Evo me“ Marta Tutiš dirnula je prisutne i dočarala prisutnost Boga u svakome od nas. Nakon duhovno-meditativnog dijela mi, mladi iz Svete Nedelje, podigli smo atmosferu igrokazom „Hodimo u svjetlu, Isus nas treba“ u kojem smo nastojali prikazati današnju stvarnost medu mladima. Za igrokaz smo se dugo pripremali, ali na kraju smo uspjeli – barem tako svi kažu… :) Svi smo imali tremu jer je ovo prvi put da organiziramo nešto tako veliko, važno i da glumimo pred tolikim ljudima.

Po završetku programa uputili smo se u dvoranu gdje smo uz hranu, piće, pjesmu i ples nastavili druženje. Jako nam je drago sto ste se odazvali na ovaj događaj i nadamo se da ćete nam doći i iduće godine! :)

 

Lorena K., Mladi Karmela BSI Strmec

 

Fotke pogledajte OVDJE :)

Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *