Vijesti

“A di si ti?”

“A di si ti?”

“A di si ti?”

“A di si ti??”

I smo ove godine (po 4. put) mi mladi Karmela BSI iz Hrvatskog Leskovca spremili božićni program za naše sumještane i prijatelje. Tom prigodom, osim želje da se posvjedoči kolika je radost pripadati Isusu i zajednici mladih, slavimo i 6. godišnjicu osnutka zajednice.

Ovogodišnji program odvija se u sklopu stogodišnjeg jubileja prisutnosti sestara Karmelićanki BSI u Hrvatskoj pa je tom prigodom nastala originalna predstava koju smo sami osmislili. Uloženo je puno truda, vremena i ljubavi pa se nadamo kako će Bog blagosloviti i kako će ona temeljna poruka doći do srca gledatelja.

S obzirom da predstava ima i multimedijalne elemente osobito zahvaljujemo na pomoći Hrvatskom katoličkom radiju na audio zapisima i Marinu i Ivanu koji su nam pomogli pri video dijelovima.

Uvelike smo zahvalni i našem Mjesnom odboru koji iz godine u godinu izlazi u susret nama mladima i pomaže u realizaciji ovog događaja.

SVE VAS DRAGI PRIJATELJI POZIVAMO na Božićni program i predstavu koja se zove “A di si ti?” u NEDJELJU 18. 12. 2016. U 17 SATI u društvenom domu u Hrvatskom Leskovcu. 

Uz predstavu nastupaju i KUD Markovac i VIS Karmel.

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli :)

Bvb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *