Vijesti

Hodočašće u Došašće

Hodočašće u Došašće

Hodočašće u Došašće

Hodočašće u Došašće

U subotu, 3. prosinca u župnoj crkvi u Pakracu održan je 19. festival duhovne glazbe “Hodočašće u došašće” na kojem je na poziv organizatora sudjelovao i naš zbor mladih koji djeluje u Hrvatskom Leskovcu VIS Karmel.
Prije Festivala služena je sveta Misa koju je predvodio svećenik rodom iz Pakraca vlč. Žarko Turuk, župnik Župe Svetog Antuna Padovanskog u Daruvaru. Uz domaćina, zbor Vita Novu, nastupili su: Zbor mladih “Nebeski znak” iz Nove Gradiške koji su pjevali na sv. misi, fra Miroslav Petrac, časni brat franjevac iz samostana sv. Franje u Zagrebu na Kaptolu, Ana-Marija Šarić iz Zagreba te VIS “David” iz Knina.
Tijekom programa smo otpjevali 3 pjesme i s obzirom da smo nastupali tako prvi puta i još smo bili prvi u programu – malo je bilo treme, ali s prvim taktovima i pljeskom ohrabrenja sve je nestalo.
Nakon svega uslijedilo je druženje tijekom kojeg smo stekli nove prijatelje i zapravo zahvalni smo Bogu jer nam je ovo bilo jako lijepo iskustvo.

Mladi VIS Karmel

Objavljeno
Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *