Vijesti

Predispitna groznica i živa krunica

Predispitna groznica i živa krunica

Predispitna groznica i živa krunica

Predispitna groznica i živa krunica

Susreti mladih u Hrvatskom Leskovcu iz godine u godinu puni su novih iznenađenja i ideja. Pa smo tako u Hrvatskom Leskovcu ove godine na inicijativu ženskog dijela zajednice odlučili kako bi u vremenu pred ispita trebali više moliti. A i svi su istaknuti veliki problem padanja šećera u tom vremenu. Kako bi odgovorili na obje potrebe odlučili smo ispeći palačinke i moliti krunicu. Nastala je velika radost i u roku od 2 minute sve je bilo organizirano tko će što donijeti i raditi. Ženski dio zajednice donio je tavice i ispekao palačinke, a muški ponajviše degustirao…iako i oni su sudjelovali tako što su donijeli namaze i posluživali sve prisutne.
I ovakva vrsta susreta dobrodošla je za naše zajedništvo. Molitva krunice protekla je u velikoj sabranosti…nakana je uvijek jako puno. I na tom susretu rođena je ideja o nastanku žive krunice na način da svaki član zajednice moli jednu deseticu svaki dan na sve naše zajedničke nakane. I tako je nastalo više krunica koje zajednica mladih svakodnevno moli, a sve nakane su svakodnevno prisutne u Whatsapp grupi koju smo osnovali.

Objavljeno
Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *