Vijesti

Beskompromisni mladi Gabela Polja

Beskompromisni mladi Gabela Polja

Beskompromisni mladi Gabela Polja

Beskompromisni mladi Gabela Polja

Metković je ove godine prvi puta prihvatio avanturu projekta 72 sata bez kompromisa. Projekt je hrabro i odvažno pripremila i vodila FRAMA Metković, a uključilo se i 16 mladih iz Gabela Polja.
72 sata bez kompromisa je međunarodni volonterski projekt koji okuplja tisuće mladih volontera koji daju svoje vrijeme i vještine za dobrobit zajednice u kojoj žive. Ove godine se po peti puta organizira veliki volonterski maraton u Hrvatskoj. Tijekom tri dana, od 18. do 21. listopada 2018., ujedinili su se mladi iz Dubrovnika, Osijeka, Sinja, Siska, Slavonskog Broda, Splita, Suhopolja, Zadra Zagreba i Metkovića (po prvi puta) za zajedničkim ciljem, pomoći onima koji su u potrebi.
Mladi su davali sebe bez kompromisa, ne znajući kome će i na koji način pomoći. I to je stvarno bilo nešto posebno ove godine jer su jedan dio vremena proveli u staračkom domu i u druženju s osobama s posebnim potrebama, a drugi dio dana čisteći jednu zgradu.
Svi su posvjedočili radost nakon volontiranja i želju da češće i mi sami organiziramo ovakve akcije jer su sami puno više primili nego što su dali.

s. Marija Dijana

Objavljeno
Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *