Hod za život

PRVI NACIONALNI HOD ZA ŽIVOT – ZAGREB, SUBOTA, 21.5.2016.

U subotu, 21. 5. 2016. u Zagrebu se održava prvi nacionalni hod za život pod geslom “Za život, obitelj i Hrvatsku”.
Hod za život će započeti okupljanjem na Trgu kralja Tomislava u 10 sati. Zatim će se okupljeni zajedno uputiti preko Zrinjevca do Trga bana Jelačića. Na Trgu će biti kratak i zanimljiv program za velike i za male koji završava u 14 sati.
Hodom za život podsjetit ćemo se da je svaki ljudski život jedinstven i nezamjenjiv te da od začeća do prirodne smrti ima neotuđivo dostojanstvo.
Svako dijete – rođeno i ono koje još raste u tijelu svoje majke – trebamo čuvati i štititi – kao naše najvrjednije bogatstvo, kao našu budućnost.

Hodajući zajedno u subotu, 21. 5., svjedočit ćemo radost što živimo u Hrvatskoj u kojoj želimo podizati svoje obitelji i odgajati djecu. Jer, što je Hrvatska bez Hrvata?

Pozivamo te da poneseš balone izastave i:
• Pridruži nam se u Hodu za život 21. 5. od 10 do 14 sati u Zagrebu.
Više o događaju i kako pomoći možete naći na adresi www.hodzazivot.hr. Pozivamo Vas da nas pratite na facebook stranici https://www.facebook.com/HodZaZivot/ i da kliknete „like“, „share“, „going“i sl. kako biste i na taj način dali svoju potporu.

I MI MLADI KARMELA BSI SE PRIDRUŽUJEMO, a prije svega pozivamo na molitvu kako onu svakodnevnu osobnu, na našim susretima, ali pozivamo i na zajedničku veliku devetnicu koja će se od 12. svibnja svaki dan u gradu Zagrebu organizirano moliti na Kamenitim vratima od 20h.

Hrvatski biskupi su na svojem 52. zasjedanju pozvali na molitvu za Hod za život, istaknuvši da su “informirani o organizaciji Prvog hoda za život (…). Sve ljude dobre volje, koji se aktivno zauzimaju za dostojanstvo, poštivanje i obranu ljudskog života preporučujemo u molitve.”

Bvb

Hod za život mladi Karmela BSI