Procesija mladih

U petak 29. 08. 2014. u 20 sati održat će se procesija mladih vjernika sa bl. Marijom Terezijom od sv. Josipa od željezničke stanice u Hrvatskom Leskovcu

do župne crkve u Lučkom. Stoga ovim putem POZIVAMO SVE VJERNIKE (mlade i starije) iz bliže i dalje okolice da nam se pridruže te na taj način mole s nama i posvjedoče svoju vjeru.

Nadahnuće za ovaj IZLAZAK dala nam je upravo blaženica Marija Terezija od sv. Josipa koja je prije 100 godina hodala Leskovačkim tlom u brizi za sestre i duše ljudi koji su ovdje živjeli. Upravo nadahnuti njenom revnošću za Boga i duše i mi želimo izići i moliti za potrebe mladih, za blagoslov svim obiteljima župe Lučko u koje spadaju i mnoga okolna naselja poput Hrvatskog Leskovca, Stupnika, Ježdovca…želimo potaknuti i doživjeti zajedništvo u Gospodinu.

Procesija će biti regulirana na poseban način uz pratnju i pomoć policije i bočnih redara stoga ovim putem obavještavamo kako će tijekom procesije promet biti zatvoren na 3 minute tijekom prolaska kroz dogovorenu trasu kretanja procesije.

Procesija završava kratkim klanjanjem Presvetom Oltarskom Sakramentu u župnoj crkvi nakon čega slijedi podjela sudionika, koji dolaze iz mnogih krajeva Hrvatske, u obitelji koje su otvorile svoje domove i srca. Završetak programa je predviđen u 21. 30 sat. DOBRODOŠLI

s. Marija Dijana