3. pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

24. i 25. 02. 2014. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu na Kaptolu održao se 3. pastoralno – katehetski kolokvij za svećenike s temom “Od potvrde prema inicijaciji u župnu zajednicu”. Jedan od elemenata Kolokvija bile su i radionice koje su pripremili i izvodili upravo mladi aktivni vjernici. Bile su radionice: SPORT I VOLONTARIJAT, GLAZBA I KULTURA, LITURGIJSKA, MEDIJI, MLADI ZA MLADE I VLASTITOSTI REDOVNIČKIH ZAJEDNICA.

U sklopu ove zadnje sudjelovali su i Mladi Karmela BSI zajedno za mladima iz SKACA, Salezijanskom mladeži, FRAMOM i Kursiljom. Zajedno smo pripremili Radionicu, iznijeli zajedničke elemente i onda je svatko predstavio svoj način rada. A predivno je i to što smo se međusobno upoznali i povezali.

Zahvalni Bogu što je Hrvatska biskupska prepoznala rad s mladima kao nešto uistinu važno, moleći za naše svećenike završili smo dvodnevno druženje sa željom za ponovnim susretima i suradnjama.

Zahvaljujem se mladima iz naših karmelskih zajednica koji su vrlo stručno i zauzeto pripremali radionicu i svjedočki oduševljeno predstavljali Mlade Karmela BSI. To su bili: Iva Butina, Josip Hrastić, Matija Šainović, Lucija Šainović i Karmela Sokolić.

Ujedno hvala svim ostalim mladima iz SKACA, FRAME, Kursilja i našoj predstavnici Salezijanske mladeži.

Još fotografija pogledajte na facebooku.